Home » Nederlands » Mijn tarieven

Tarieven voor bedrijven en organisaties

Voor bedrijven vraag ik EUR 90,- per uur. Voor een langer traject (meer dan een maand) en terugkerende klanten is het tarief EUR 80,- per uur. 

Deze tarieven zijn exclusief BTW en reiskosten (EUR 0,30 per km) te berekenen vanaf Rotterdam. Reistijd wordt niet apart berekend.

De groepsgewijze persoonlijke ontwikkelsessie ‘Gaan met de banaan’ is te boeken voor EUR 50,- per persoon, exclusief btw, inclusief telefonische intake, evaluatie achteraf, reiskosten en materialen.

Minimaal 6 personen.

 

De sessie bestaat uit een groepsbijeenkomst van twee uur, gevolgd door een evaluatie met de opdrachtgever.

Een losse sessie 'Gaan met die banaan' zonder intake en evaluatie is te boeken voor EUR 25,- per persoon, exclusief btw, inclusief reiskosten en reistijd. Dit bedrag is ook inclusief biologisch groente en fruit, plus wat ik nog meer meeneem aan lekkere en gezonde dingen, steeds zo veel mogelijk biologisch.

Minimaal 6 personen per sessie.

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak.

De opdrachtgever zorgt voor de ruimte, de inrichting en hygiënemaatregelen, voor zover van toepassing vanwege eisen en aanbevelingen van de overheid.

Groepstarieven (maximaal 8 personen)

Bijeenkomsten 'Gaan met die banaan' en 'De pen als toverstaf'

Deze bijeenkomsten kosten EUR 300,- per bijeenkomst van maximaal 9 personen, inclusief btw. Meerprijs per extra persoon EUR 30,-. Voor Nederland en het Nederlandstalige deel van België zijn ook de reiskosten en reistijd inbegrepen, behalve voor de Friese Waddeneilanden.*

Bij 'Gaan met die banaan' is dit bedrag ook inclusief biologisch groente en fruit, plus wat ik nog meer meeneem aan lekkere en gezonde dingen, steeds zo veel mogelijk biologisch .

De gastheer/vrouw zorgt voor de locatie, koffie , thee en water evenals de hygiënemaatregelen, voor zover van toepassing vanwege eisen en aanbevelingen van de overheid.

Bij boeking vraag ik een aanbetaling van EUR 100,-. Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. De kosten voor het annuleren korter dan 48 uur van tevoren zijn EUR 100,- (= het bedrag van de aanbetaling).

 

Andere groepsbijeenkomsten

Andere bijeenkomsten zijn in overleg bespreekbaar.

Daarvoor vraag ik EUR 120,-per uur voor Nederland en het Nederlandstalige deel van België, inclusief btw. Eventuele voorbereiding, reiskosten en reistijd om naar de gewenste locatie te komen, worden niet in rekening gebracht.*

Voor dienstverlening aan groepen is het minimum 4 uur.

Ook hier zorgt de gastheer/vrouw voor de locatie, koffie , thee en water evenals de hygiënemaatregelen, voor zover van toepassing vanwege eisen en aanbevelingen van de overheid.

* Voor de Friese Waddeneilanden geldt een reistoeslag van  EUR 120,- per dag.

    V00r Wallonië geldt een reistoeslag van  EUR 60,- per dag.

Individuele tarieven

Life coaching, schrijfcoaching

Voor individuele afspraken voor life coaching en schrijfcoaching vraag ik 50 euro per uur. Deze coaching bied ik online. Afspraken op locatie kunnen ook, tegen aanvullende reiskostenvergoeding.

Wandelcoaching

Voor wandelcoaching vraag ik EUR 25,- per uur in Nederland en in het Nederlandstalige deel van België, met een minimum van 4 uur. Dit is inclusief btw, reiskosten en reistijd om naar de gewenste locatie te komen (niet naar de Waddeneilanden). 

Minima

Voor minima en zelfstandige ondernemers (zzp) die door de crisis getroffen zijn, is een aangepast tarief bespreekbaar. Laat dat even weten in de (gratis) kennismaking.

ÉÉN keer in de maand geef ik een gratis wandelcoaching weg. Laat even weten of je daarvan gebruik wilt maken en waarom jij daar op dit moment behoefte aan hebt.

Gratis kennismaking

Je wilt me eerst leren kennen. Dat snap ik; dat is wederzijds. Daarom bied ik de gelegenheid om telefonisch of online kennis te maken, maximaal een uur.

Privacy

Jouw privacy is voor mij belangrijk. Dat is om aan de wet te voldoen, maar vooral om te voorkomen dat je ongewenst wordt benaderd door mensen en bedrijven die je niet kent en voor producten en diensten waar je niet om gevraagd hebt. Ik heb daar een beleid voor opgesteld.

Het gebruik van de contactmogelijkheid op deze website en van de webshop betekent dat je instemt met het privacybeleid, zoals hier verwoord: