Home » Nederlands » Tarieven en beschikbaarheid

Individuele tarieven

Life coaching, schrijfcoaching

Voor individuele afspraken voor coaching vraag ik 25 euro per uur. Deze coaching bied ik online. Afspraken op locatie kunnen ook, tegen aanvullende reiskostenvergoeding.

Wandelcoaching

Voor wandelcoaching vraag ik EUR 15,- per uur in Nederland en in het Nederlandstalige deel van België, met een minimum van 4 uur. Dit is inclusief btw, reiskosten en reistijd om naar de gewenste locatie te komen. Voor de Waddeneilanden en de andere delen van België geldt een afwijkend tarief. 

Prijsstelling

Mijn prijzen voor particulieren houd ik bewust laag. Dat kan ik omdat ik een vaste werkkring heb als docent en niet van deze diensten afhankelijk ben. Wel betekent dit dat mijn beschikbaarheid beperkt is.

Kennismaking

Je wilt me eerst leren kennen. Dat snap ik; dat is wat mij betreft wederzijds. Daarom bied ik de gelegenheid om telefonisch of online kennis te maken

Beschikbaarheid

Privacy

Jouw privacy is voor mij belangrijk. Dat is om aan de wet te voldoen, maar vooral om te voorkomen dat je ongewenst wordt benaderd door mensen en bedrijven die je niet kent en voor producten en diensten waar je niet om gevraagd hebt. Ik heb daar een beleid voor opgesteld.

Het gebruik van de contactmogelijkheid op deze website en van de webshop betekent dat je instemt met het privacybeleid, zoals hier verwoord: