Home » Nederlands » Tarieven en beschikbaarheid

Individuele tarieven

Coaching in levensvraagstukken (resourcefulness)

Voor individuele afspraken voor coaching vraag ik 30 euro per half uur (inclusief BTW). Deze coaching bied ik online.

Afspraken op locatie kunnen ook, EUR 150,- voor 2 uur, inclusief btw, reistijd en reiskostenvergoeding in Nederland en in het Nederlandstalige deel van België. Voor de Waddeneilanden, de andere delen van België en Luxemburg geldt een afwijkend tarief. 

Schrijfcoaching (penfulness)

Voor individuele afspraken voor schrijfcoaching vraag ik 20 euro per half uur (inclusief BTW). Deze coaching bied ik online.

Wandelcoaching (stepfulness)

Voor wandelcoaching vraag ik EUR 150,- per dagdeel (4 uur) in Nederland en in het Nederlandstalige deel van België. Dit is inclusief btw, reiskosten en reistijd om naar de gewenste locatie te komen. Voor de Waddeneilanden, de andere delen van België en Luxemburg geldt een afwijkend tarief. 

N i e u w:   Dinner engineering

Je hebt een paar mensen bij elkaar voor een diner. Er ontbreekt alleen nog iemand om jouw show in het gezelschap compleet te maken. Jij bepaalt hoe ik binnenkom: auto (comfortabel), trein (duurzaam), fiets (sportief).

Het standaardtarief is EUR 400,- inclusief voorbereiding, reiskosten en btw.

Of je huurt de chique uitvoering van mijzelf, uiteraard nog beter voorbereid (ook kennis van de onderwerpen van jouw genodigden, in elk geval een basis. Ik kom dan in een net pak, evt driedelig, en praat beetje bekakt (dat is voor mij niet zo moeilijk). Afhankelijk van de voorbereiding  komt dat neer op EUR 600,- tot EUR 800,- inclusief BTW.

Kennismaking

Je wilt me eerst leren kennen. Dat snap ik; dat is wat mij betreft wederzijds. Daarom bied ik de gelegenheid om telefonisch of online kennis te maken

Beschikbaarheid

In principe op vrijdag, zaterdag en zondag voor fysieke bijeenkomsten en door de week in de avond voor online sessies.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking

Privacy

Jouw privacy is voor mij belangrijk. Dat is om aan de wet te voldoen, maar vooral om te voorkomen dat je ongewenst wordt benaderd door mensen en bedrijven die je niet kent en voor producten en diensten waar je niet om gevraagd hebt. Ik heb daar een beleid voor opgesteld.

Het gebruik van de contactmogelijkheid op deze website en van de webshop betekent dat je instemt met het privacybeleid, zoals hier verwoord: