Home » Nederlands » Voor wie heb ik wat te bieden? » Voor jou als persoon » Tarieven en beschikbaarheid

Tarieven

Schrijfcoaching  - Penfulness

Schrijfcoaching bied ik GRATIS aan voor een half uur per maand, online.

Wie meer dan een half uur wenst, betaalt daarvoor EUR 25,- voor ieder extra half uur, van tevoren afgesproken. Dit is inclusief btw.

Schrijfcoaching op locatie bied ik aan voor groepen van 4-8 personen (ruimte zelf regelen), 2 uur voor EUR 125,-, 4 uur voor EUR 200,-. Dit is inclusief btw, reiskosten* en reistijd om naar de gewenste locatie te komen. 

Wandelcoaching - Stepfulness

Voor wandelcoaching vraag ik EUR 125,- per dagdeel (4 uur) of EUR 200 per dag (8 uur) in Nederland en in het Nederlandstalige deel van België. Dit is inclusief btw, reiskosten* en reistijd om naar de gewenste locatie te komen.

Voor minima geldt een aangepast tarief.  Een vergoeding voor mijn diensten zal in evenwicht moeten zijn met de noodzakelijke uitgaven. Ik wil niemand uitsluiten.

* Reiskosten

De reiskostenvergoeding is voor Nederland (niet voor de Waddeneilanden), Vlaanderen en Brussel. Voor de Waddeneilanden en Wallonië geldt een toeslag.

Kennismaking

Je wilt me eerst leren kennen. Dat snap ik; dat is wat mij betreft wederzijds. Daarom bied ik de gelegenheid om online of eventueel telefonisch  kennis te maken

Beschikbaarheid

De vrijdag, zaterdag en zondag ben ik meestal vrij voor bijeenkomsten. Voor een kennismaking en korte sessies (schrijfcoaching) ben ik regelmatig door de week in de avond beschikbaar.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en voor mogelijke ruimte in mijn agenda.

Privacy

Jouw privacy is voor mij belangrijk. Ook omdat daar wetgeving voor is, heb ik daar mijn beleid voor opgesteld. Ik heb geprobeerd dat zo eenvoudig mogelijk te houden en in begrijpelijke taal.

Het gebruik van de contactmogelijkheid op deze website en van de webshop betekent dat je instemt met het privacybeleid, zoals hier verwoord: