Home » Wat kost ik?

Tarieven voor bedrijven en organisaties

Voor bedrijven vraag ik EUR 100,- per uur. Voor een langer traject (meer dan een maand) en terugkerende klanten is het tarief EUR 90,- per uur. 

Deze tarieven zijn exclusief BTW en reiskosten (EUR 0,30 per km) te berekenen vanaf Rotterdam. Reistijd wordt niet apart berekend.

 

De groepsgewijze persoonlijke ontwikkelsessie ‘Gaan met de banaan’ is te boeken voor EUR 60,- per persoon, exclusief btw, inclusief telefonische intake, evaluatie achteraf, reiskosten en materialen.

Minimaal 6 personen.

 

De sessie bestaat uit een groepsbijeenkomst van twee uur, gevolgd door een evaluatie met de opdrachtgever.

Een losse sessie 'Gaan met die banaan' zonder intake en evaluatie is te boeken voor EUR 30,- per persoon, exclusief btw, inclusief reiskosten en reistijd. Dit bedrag is ook inclusief biologisch groente en fruit, plus wat ik nog meer meeneem aan lekkere en gezonde dingen, steeds zo veel mogelijk biologisch.

Minimaal 6 personen per sessie.

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak.

Groepstarieven (maximaal 8 personen)

Bijeenkomsten 'Gaan met die banaan' en 'De pen als toverstaf'

Deze bijeenkomsten kosten EUR 300,- per bijeenkomst van maximaal 9 personen, inclusief btw. Meerprijs per extra persoon EUR 30,-. Voor Nederland en het Nederlandstalige deel van België zijn ook de reiskosten en reistijd inbegrepen, behalve voor de Friese Waddeneilanden.*

Bij 'Gaan met die banaan' is dit bedrag ook inclusief biologisch groente en fruit, plus wat ik nog meer meeneem aan lekkere en gezonde dingen, steeds zo veel mogelijk biologisch .

De gastheer/vrouw zorgt voor de locatie, koffie , thee en water.

Bij boeking vraag ik een aanbetaling van EUR 100,-. Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. De kosten voor het annuleren korter dan 48 uur van tevoren zijn EUR 100,- (= het bedrag van de aanbetaling).

 

Andere bijeenkomsten op aanvraag

Andere bijeenkomsten zijn in overleg bespreekbaar.

Daarvoor vraag ik EUR 120,-per uur voor Nederland en het Nederlandstalige deel van België, inclusief BTW. Voorbereiding, reiskosten en reistijd om naar de gewenste locatie te komen, worden niet in rekening gebracht.*

Ook hier zorgt de gastheer/vrouw zorgt voor de locatie, koffie , thee en water.

Voor dienstverlening aan groepen is het minimum 3 uur.

 

* Voor de Friese Waddeneilanden geldt een reistoeslag van  EUR 120,- per dag.

    V00r Wallonië geldt een reistoeslag van  EUR 60,- per dag.

Individuele tarieven

Voor individuele afspraken voor life coaching en schrijfcoaching vraag ik 60 euro per uur in Nederland en in het Nederlandstalige deel van België, met een minimum van 2 uur.

Voor wandelcoaching vraag ik 30 euro per uur in Nederland en in het Nederlandstalige deel van België, met een minimum van 4 uur.

Deze tarieven zijn is inclusief BTW, reiskosten en reistijd om naar de gewenste locatie te komen (niet naar de Friese Waddeneilanden). 

Voor minima is in voorafgaand overleg een aangepast tarief bespreekbaar.

Bij boeking vraag ik een aanbetaling van EUR 20,-. Annuleren kan kosteloos tot 12 uur voor de afspraak. De kosten voor het annuleren korter dan 12 uur van tevoren zijn EUR 20,- (het bedrag van de aanbetaling).

Privacy

Jouw privacy is voor mij belangrijk. Dat is om aan de wet te voldoen, maar vooral om te voorkomen dat je ongewenst wordt benaderd door mensen en bedrijven die je niet kent en voor producten en diensten waar je niet om gevraagd hebt. Ik heb daar een beleid voor opgesteld.

Het gebruik van de contactmogelijkheid op deze website en van de webshop betekent dat je instemt met het privacybeleid, zoals hier verwoord: