Reis naar het vindingrijk

Hoe rijk is jouw fantasie? Kan je je uiten? Voel je belastende blokkades? Hoe zou het anders zijn?

Stel je eens voor, je maakt een ontdekkingsreis naar het Vindingrijk. Dat zit in jezelf. Van binnen is het vaak een beetje donker. Daarom gaan we het voor jou wat lichter maken. Jij mag dan vertellen wat je ontdekt.

Ik nodig je uit om jezelf te vertellen wat je mag, wat je kan, wat je durft en wat je wilt. Je moet niets. Je mag delen met anderen wat je opschrijft, maar je mag het ook gewoon lekker voor jezelf houden. Je staat sterker in je leven en je kan de hele wereld aan, simpelweg omdat je zelf al alle mogelijkheden en de levensenergie hebt om verder te komen. Jouw leven wordt mooier, bewuster, liefdevoller, dieper en intenser.

 

Wat wil je bereiken?

Deze ontdekkingsreis naar je eigen Vindingrijk is niet altijd gemakkelijk, maar werkt zeker bevrijdend. Je weet wat je mag, wat je kan, wat je durft en wat je wilt. Je moet niets. Je staat sterker in je leven en je kan de hele wereld aan, simpelweg omdat je zelf al alle mogelijkheden en de levensenergie hebt om verder te komen. Jouw leven wordt mooier, bewuster, liefdevoller, dieper en intenser.

 

Alleen of samen?

Jij mag jouw reis alleen maken of met een groep. Voor deze reis is een reisgids ontwikkeld: ‘Resourcefulness – Reis naar het vindingrijk’. Deze gids en de bijeenkomsten samen helpen je met je vindingrijkheid. Reisleiders zijn gespecialiseerd in het uitbeelden met tekenen en schilderen, in het schrijven, in wandel- en schrijfmeditaties, inspiratiesessies en bijeenkomsten met etherische oliën. Jij kiest wie en wat het beste bij jou past.

 

Thema’s

‘Vindingrijk’ is een reisgids door je innerlijk landschap. Je maakt een reis in negen thema’s. Per sessie gaan we door drie thema’s die je tussendoor thuis uitwerkt. Iedere thema begint met een spontane reactie van wat je herkent, zo concreet mogelijk, gewoon zoals het is voor jou is. Dan mag je helemaal losgaan in je verbeelding. Je mag tekenen, schilderen, boetseren of schrijven, wat je maar wilt, zolang je maar bezig blijft met je handen. Daarna sluit je het thema af met het besef wat dit thema met je doet.

 

Thema Kern
1 Ik waardeer Wat vind ik mooi, leuk, lief, en waar ben ik dankbaar voor?
2 Ik wens Wat wil ik, heel graag, ook al is het nu misschien te ver weg?
3 Ik kan Wat zijn mijn mogelijkheden en opties, ook al komt daar nog zeker wat bij kijken?
4 Ik begrijp Wat accepteer ik van mezelf en van anderen en wat niet?
5 Ik bepaal Wat doe ik? Waar is mijn evenwicht? Waar sta ik nu?
6 Ik ga Wat is mijn drijvende kracht, mijn natuurlijke aanleg, mijn passie?
7 Ik beweeg Waar ga ik naar toe? Wat houdt mij bezig?
8 Ik stem af Wat kom ik tegen, wie en hoe?
9 Ik rust Wat heb ik bereikt?

Bovenstaande knop leidt je naar een preview met de belangrijkste schilderijen en daarbij de beschrijving van de reis die Moira gemaakt heeft naar haar innerlijk landschap. Hieronder staat de bestelknop. Op dit moment ben ik door mijn gedrukte exemplaren heen. Ik heb nu wel een digitale versie, zelfs gratis voor persoonlijk gebruik. Als je het bestelt, krijg je het toegestuurd. Als je het leuk vindt, mag je een donatie geven.

Voor zakelijk gebruik, laat even een bericht achter, dan houd ik je op de hoogte.

Dit werk is een bewerking van ‘Resourcefulness’, wat ‘vindingrijkheid’ betekent. De woorddelen re-source-fulness geven hieraan een bijzondere, beetje verborgene betekenis met de woorden ‘terug’, ‘bron’ en ‘volheid’.

Met dit boek willen wij jou helpen bij je innerlijke, creatieve en spirituele ontwikkeling, bij het ontdekken van je innerlijke drijfveren en het blootleggen van blokkades zodat je die kunt wegnemen, of accepteren en mee kunt leven.