Wie ben ik?

< Hier zie je mij, Steven met de boedhabuik, in de burcht van Mont St. Michel. Van waar je staat en mij nu ziet, heb je  uitzicht naar buiten, waar land en zee met elkaar dansen onder de hemel vanuit jouw doorkijkje in jouw eigen diepte.

Ik ga graag naar buiten om van het leven te genieten en naar binnen om vanuit mijn artiestenhart mijn inspiratie de vrije loop te laten. Zo krijg ik verhalen, gedichten en liederen in mijn hoofd en schrijf die zo goed mogelijk op. 

Het mooiste van creativiteit vind ik wanneer ik die mag delen. Dat doe ik in ontmoetingen, onverwacht of afgesproken, in mijn boeken, en playshops, veel speelser dan workshops.

Groeien doe je samen waar je ervaringen deelt, spelenderwijs. Het gaat om zingeving, creativiteit en verbinding. Daartoe breng ik mensen bij elkaar om samen te werken en te groeien vanuit ieders kwaliteiten. Op deze website biedt ik ook ruimte aan partners om zich te laten zien . Ook iets voor jou misschien?

Wat ik denk dat mensen nodig hebben, is een beetje warmte, waardering, begrip, van anderen maar ook vanuit zichzelf.

Voor particulieren zijn mijn diensten bijna gratis, mits ik beschikbaar ben. Veel mensen zitten in deze tijd krap bij kas. Zelf heb ik ook niet veel nodig. Ik werk als hogeschooldocent en daarnaast in mijn onderneming Raven Connect om mijn talenten zakelijk aan te wenden. Leuk toch?

We kunnen wandelen, creatief schrijven, koken, praten of samen stil zijn. Wat jij wilt.