Voor jou als persoon

Voor bedrijven en instellingen

Je houdt je vast bezig met het ontwikkelen van je creativiteit, het loslaten van je blokkades om te kunnen groeien, en het opnieuw vinden van je energie. Daar kan ik je bij helpen als je wilt.

Ook als je als zelfstandige met een nieuw initiatief komt of je bestaande onderneming  beter wilt laten lopen, kan je bij mij terecht. Misschien heb je nieuwe plannen waarbij je even met iemand wilt sparren.

Een eerste gesprek is vrijblijvend en gratis.

Daarna kijken we wat we kunnen doen. Wandelen, koffie drinken, jouw mogelijkheden en belemmeringen in kaart brengen met een groot vel en post-its, liefst een combinatie van binnen en buiten als het weer het een beetje toelaat. 

Verder ben ik inzetbaar als mystery guest...

Voor bedrijven en andere organisaties richt ik mij op het optimaliseren van de factor 'mens'. Daarbij kijk ik vooral naar de mens zelf, hoe die optimaal kan functioneren vanuit de eigen drijfveren.

Ik heb een programma om burn-out te voorkomen en te beheersen en ik kan helpen bij cultuurveranderingen om de organisatie en de werksfeer prettiger, productiever en veiliger te maken.