RAVEN CONNNECT brengt mensen bij elkaar om professioneel samen te werken in een veilige en prettige werkomgeving. Daarin mogen zij hun talenten ontwikkelen om te kunnen groeien.

Ik kan daarin adviseren en begeleiden. Ook ben ik beschikbaar als creatieve sparring partner.

Groei

Wie zich gezien, gehoord en begrepen voelt, krijgt vleugels. Ik vlieg dan een klein stukje mee totdat jij jouw inspirerende weg vindt.

Daarin besteed ik bijzondere aandacht aan talenten in de neuro-diversiteit. Ik ga vooral uit van de kwaliteiten van mensen met dyslexie, autisme en ADHD. Daartoe neem ik deel aan een internationale onderzoeksgroep.

Een fijne werksfeer

Het beheersen van stress en de gevolgen daarvan, evenals het voorkomen van of tijdig ingrijpen bij ongewenst gedrag, behoort tot de 'psychosociale arbeidsbelasting'. Dit is een van de voornaamste oorzaken van langdurig ziekteverzuim.

Wat heeft het voor zin om te praten over 'werkgeluk'? Je probeert de aandacht van werkdruk af te leiden. Een mooi idee, behalve wanneer de medewerkers zich niet gezien, gehoord en begrepen voelen. Dat is helaas vaak wel het geval, waardoor de ervaren werkdruk blijft of zelfs toeneemt.

Wat wel zin heeft, is een positieve benadering van de behoeften van de medewerkers. Wat vooral zin heeft, is het creëren van een fijne werksfeer.

KvK: 53911407 

btw: NL001437012B72