Wat heb ik te bieden?

De mens staat centraal en is het meest gemotiveerd en productief vanuit de eigen drijfveren en talenten om die binnen het team optimaal af te stemmen. Dit bevordert de samenwerking en de stressbestendigheid. Meer aandacht voor mens en motivatie zorgt voor minder incidenten, een betere, veiligere, prettigere werksfeer en minder misverstanden en conflicten, zowel onderling als met externe relaties. 

Ik richt mij op het optimaliseren van de factor 'mens'. Daarbij kijk ik vooral naar de mens zelf, hoe die optimaal kan functioneren vanuit de eigen drijfveren.

Ik heb een programma om burn-out te voorkomen en te beheersen en ik kan helpen bij cultuurveranderingen om de organisatie en de werksfeer prettiger, productiever en veiliger te maken.  

Raven Connect

Mijn onderneming 'Raven Connect' staat voor zakelijke samenwerking, talentontwikkeling en groei. Ik help relaties in binnen- en buitenland aan nieuwe concepten die hen energie en nieuwe perspectieven opleveren.

Ik werk  uitsluitend business to business. Voor bedrijven die wél de consument als klant hebben, ben ik geen concurrent, misschien wel een waardevolle partner.

Wel sta ik open voor particulieren met een leuk idee die willen samenwerken, bijvoorbeeld om samen een boek te schrijven of een workshop te ontwikkelen.

Hoe ga ik te werk?

Eerst even afstemmen.

Wat is de vraag, wat is de behoefte, het belang en de urgentie? Om wie gaat het en wie heeft er mee te maken? We  maken een vrijblijvende afspraak om de vraag en de context samen helder te krijgen.