Home » Partners

Partners

Hier laat ik zien met wie ik direct samenwerk in de ontwikkeling of in het aanbieden van mijn producten en diensten. 

Als jij er niet bij staat en er wel graag bij wilt staan, wil ik graag met jou kijken hoe we onze business kunnen linken. Daarin gaat het om relatie, proces en inhoud, dus meer dan een enkele verwijzing. Het gaat om de verbinding, om het samen groeien, waarbij we elkaar vrij laten. 

Groeien we zo niet eigenlijk naar een nieuw soort community? Naarmate die die groeit, kunnen de leden van elkaars kennis en kunde gebruik maken en hun klanten bedienen.  Zolang ze elkaar aanvullen is dat voor iedereen positief. Daarbij behoud ik mij wel het recht voor om leden te verwijderen wanneer zij niet meer passen in het gezamenlijke concept.

Voor mijzelf is dit een experiment. Ik ben een idealist, en geef dat ruiterlijk toe. Ik vraag geen geld voor partnerschap en advertenties op deze site, maar ik let wel op de nodige diversiteit en op de zuivere intentie om samen te werken.

Mijn meerwaarde zit in het samenbrengen van mensen zodat zij professioneel kunnen samenwerken in talentontwikkeling. Dat is waar Raven Connect voor staat, mijn eigen onderneming.

Om de samenwerking, hoe die zich ook ontwikkelt, te doen groeien en vooral bekend te maken, zullen we blogs gebruiken, ook via de sociale media.

MoiRa Geyer

Caroline Buwalda

Beeldend kunstenaar, kunstzinnig therapeut - beeldend. Gevestigd te Wanssum (Limburg). Te bereiken via:

Samenwerking door illustraties en het delen van levenservaring in de verschillende werken, ook illustratrice van de tekeningen en schilderijen op deze website.

Veelzijdige life coach,  gevestigd in Ter Apel (Groningen), biedt rust, ruimte en harmonie, evenals een 

Samenwerking in multi-dimensionele conceptontwikkeling, inspiratie en editing van een aantal werken in de fulness-serie.