Beschikbaarheid

Door de week in de avonduren en op de vrijdag ben ik meestal beschikbaar.

De opdrachtgever zorgt voor de ruimte en de inrichting.

Tarieven

Tarieven

Mijn reguliere tarief is EUR 120,- per uur. Voor regelmatig terugkerende opdrachten kan ik een abonnementsvorm aanbieden.

Mijn tarief als vertrouwenspersoon is EUR 95,- per uur met een minimum van 4 uur (EUR 380) voor een kennismaking, bereikbaarheid en het opstellen en bespreken van en jaarverslag.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Voor onze afspraken betekent dit, ook om fiscale redenen, dat er tussen ons geen gezagsverhouding is.

Mijn tarieven zijn exclusief btw en reiskosten (EUR 0,30 per km of kosten openbaar vervoer), te berekenen vanaf Rotterdam. Voor mijn reistijd bereken ik 40 euro per uur.

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Daarna breng ik een dagdeel (4 uur) in rekening. Dit laatste geldt niet voor afspraken als vertrouwenspersoon.

Beschikbaarheid

Voor gesprekken en bijeenkomsten ben ik beschikbaar op de vrijdag. In dringende gevallen ben ik beschikbaar op de meeste avonden, onder voorbehoud en voor hetzelfde tarief als overdag.

Voor het begeleiden van creatieve sessies kan ik in overleg in de avond en op de zaterdag.

Duurzaamheid

Voor mijn zakelijke verplaatsing doe ik meer dan 80% met het openbaar vervoer, te voet en met de fiets.

Voor zover de milieuvriendelijke verplaatsing meer reistijd kost dan de reis met de auto, berekend volgens Google Maps zonder files, breng ik die extra reistijd niet in rekening.

Meer informatie en contact

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvende kennismaking