Home » Raven Connect » Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Donderdagavond en vrijdag ben ik beschikbaar voor bedrijven en organisaties.

Maandag tot en met donderdag (overdag) werk ik in het onderwijs en doe ik onderzoek. In het weekend ben ik vrij of begeleid ik particulieren.

Tarieven

Gaan met die banaan (persoonlijke kracht)

De groepsgewijze persoonlijke ontwikkelsessie ‘Gaan met de banaan’ is te boeken voor EUR 195,- per persoon, exclusief btw, inclusief telefonische intake, evaluatie achteraf, reiskosten en materialen.

Minimaal 5 personen.

 

De sessie bestaat uit een groepsbijeenkomst van twee uur, gevolgd door een evaluatie met de opdrachtgever. De bijeenkomst is inclusief biologisch groente en fruit.

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak.

De opdrachtgever zorgt voor de ruimte, de inrichting en hygiënemaatregelen, voor zover van toepassing vanwege eisen en aanbevelingen van de overheid.

Stepfulness

'Stepfulness' is te boeken voor EUR 195,- per persoon, inclusief btw, reiskosten en materialen. Minimaal 5 personen. Inschrijving in overleg (om het minimum aantal deelnemers te garanderen).

Consultancy

Voor bedrijven vraag ik EUR 120,- per uur. Voor een langer traject (doorlooptijd 6 maanden of langer)  is het tarief EUR 100,- per uur. 

Deze tarieven zijn exclusief btw en reiskosten (EUR 0,40 per km), te berekenen vanaf Rotterdam. Reistijd wordt niet apart berekend.

Meer informatie en contact

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking