Peacefulness

Arcturus Retreat

Vrede heeft ook een plaats in de fulness-serie, een hele bijzondere. Ver van het lawaai van de Randstad, waar de sterren nog echt te zien zijn 's nachts, tussen de uilen, kieviten en vleermuizen, kom ik in Ter Apel echt tot rust.

Dat kan ik iedereen aanraden van tijd tot tijd. Herstel is belangrijk in de strijd tegen de burn-out en om weer energie, kracht en levenslust op te laden. Dit kan ook als zakelijk arrangement.

Arcturus Retreat is vernoemd naar een van de bijzondere sterren die je daar op een heldere nacht kunt zien. Zelf geef ik het de bijnaam 'Nixhoeve', bedacht door mijn oom zaliger.

Het mooiste is als je fijn kunt ontspannen. Het is daar echt landelijk. Zonnige stranden, pretparken en discotheken hoef je daar niet te verwachten. Hier kun je ontstressen in een landelijke omgeving met veel rust en ruimte. Er zijn prachtige wandel- en fietsmogelijkheden.

Je kunt ook een life-coaching, healings of massages met etherische oliën erbij boeken. Oftewel alles voor lichaam, geest en ziel! Je voelt je als herboren als je weer terug gaat naar huis.

Wat houdt dit vakantiehuis in?

Vrijstaande vakantiewoning in het buitengebied van
Ter Apel , sfeervol, comfortabel, modern, landelijk gelegen, vrij uitzicht over agrarische velden, eigen terras, eigen parkeerplaats.

Het vakantiehuis is compleet ingericht, met vloerverwarming, WiFi, eventueel BBQ, totale oppervlakte van de woning 88 m2 en privé terras. 

Televisietoestel aanwezig maar geen aansluiting op de kabel. Wel HDMI aansluiting, zodat u met bijvoorbeeld uw eigen apparaat verbinding kunt maken met uw mobiele telefoon (Netflix), tablet of laptop.

De keuken is ook zeer compleet ingericht met koffiezetapparaat, waterkoker, tostiapparaat, broodrooster en oven. Geen magnetron!