Innerlijke groei (life coaching)

Je houdt je vast bezig met het ontwikkelen van je creativiteit, het loslaten van je blokkades om te kunnen groeien, en het opnieuw vinden van je energie.

Daar kan ik je bij helpen als je wilt. Ook voor nieuwe plannen waarbij je even met iemand wilt sparren. Dat kan alleen of in een groepje.

Penfulness (schrijfcoaching)

De meeste vragen komen van mensen die meer spontaan en creatief in het leven willen staan en schrijven als hulpmiddel gebruiken. Je hoeft niet goed te kunnen schrijven, zolang je maar kan lezen wat je zelf opschrijft. 

Vragen om schrijfcoaching komen zelden van schrijvers die vastlopen. Die gaan liever wandelen. Dat kan ook, al heet dat 'wandelcoaching'.

Stepfulness (Wandelcoaching)

Het is zo simpel. Je zet de ene stap voor de andere. Je kijkt vooruit, niet te ver omdat je dan het risico loopt dat je struikelt. Je kijkt niet om. Dat heeft ook niet zo veel zin als je vooruit wilt, maar je mag best kijken hoe ver je gekomen bent, als je wilt, en trots op jezelf zijn.

Het is zo simpel, en we maken ons zo druk. Waarom eigenlijk? 

Het is tijd om je hoofd leeg te maken. Wandelen in stilte. Met stilte bedoel ik dat je even mag bijkomen. Je mag best iets zeggen. Ik laat het van jou uit gaan. Het gaat om jou, deze wandeling. Wandelen, fantaseren, in stilte of in gesprek, wat jij wilt. Ik ben je wandelbuddy. De tijd overleggen we samen en jij bepaalt waar we heen gaan.

Zorg voor jezelf en doe waar je energie van krijgt. Je beleeft altijd iets, al is het een vogel die je hoort, een grote zwart-glimmende boskever, de krekels, of een veertje dat je vindt, of de zachte boslucht die je ruikt en die jou verwelkomt. En natuurlijk de vergeet-mij-nietjes. Wit met geel dansen ze om een plekje in je ooghoek te bemachtigen terwijl jij langzaam doorloopt.

‘Welkom in het bos, welkom bij jezelf’, fluisteren de bladeren. Ze zijn blij met jou wanneer je er bent, en hopen je snel weer te zien wanneer je gaat.

Luister goed, ze fluisteren jouw naam, en de namen van jouw dierbaren.

Hoor je ze?

Jouw levenswandeling tussen de vergeet-mij-nietjes

Peacefulness

Arcturus Retreat

Vrede heeft ook een plaats in de fulness-serie, een hele bijzondere. Ver van het lawaai van de Randstad, waar de sterren nog echt te zien zijn 's nachts, tussen de uilen, kieviten en vleermuizen, kom ik in Ter Apel echt tot rust.
Dat kan ik iedereen aanraden van tijd tot tijd. Herstel is belangrijk in de strijd tegen de burn-out en om weer energie, kracht en levenslust op te laden. Dit kan ook als zakelijk arrangement.

Arcturus Retreat is vernoemd naar een van de bijzondere sterren die je daar op een heldere nacht kunt zien. Zelf geef ik het de bijnaam 'Nixhoeve', bedacht door mijn oom zaliger.

Het mooiste is als je fijn kunt ontspannen. Het is daar echt landelijk. Zonnige stranden, pretparken en discotheken hoef je daar niet te verwachten. Hier kun je ont-stressen in een landelijke omgeving met veel rust en ruimte.

Er zijn prachtige wandel- en fietsmogelijkheden.

Je kunt ook een life coaching, healings of massages met etherische oliën erbij boeken. Oftewel alles voor lichaam, geest en ziel!

Je voelt je als herboren als je weer terug gaat naar huis.

Wat houdt dit vakantiehuis in?

Vrijstaande vakantiewoning in het buitengebied van
Ter Apel , sfeervol, comfortabel, modern, landelijk gelegen, vrij uitzicht over agrarische velden, eigen terras, eigen parkeerplaats.

 

Het vakantiehuis is compleet ingericht, met vloerverwarming, WiFi, eventueel BBQ, totale oppervlakte van de woning 88 m2 en privé terras. 

Televisietoestel aanwezig maar geen aansluiting op de kabel. Wel HDMI aansluiting, zodat u met bijvoorbeeld uw eigen apparaat verbinding kunt maken met uw mobiele telefoon (Netflix), tablet of laptop.

De keuken is ook zeer compleet ingericht met koffiezetapparaat, waterkoker, tosti-apparaat, broodrooster en oven. Geen magnetron!